Çanakkale Kara Savaşları'nın 107. yıl dönümünde 57. Piyade Alayı Şehitlerini anmak için yapılan  “57. Alay Vefa Yürüyüşü” programının kapanışı Şehitler Abidesinde yapıldı.

Şehitler Abidesi’nde gerçekleştirilen “57. Alay Vefa Yürüyüşü” kapanış programına; Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali İlhami Aktaş, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğgeneral Murat Bulut, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan Oran, protokol üyeleri, öğrenciler ve izciler katıldı.     
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet tarafından şehitliklere karanfil bırakılmasıyla başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anıta çelenk sundu.  Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Kahraman Şehitlerimiz için dualar edildi. Bakan Kasapoğlu’nun gençlere hitaben yaptığı konuşmanın ardından farklı illerden gelen gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Hava Kuvvetleri Komutanlığının ekibi SOLO TÜRK ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Çelik Kanatlar ekibinin büyük beğeni toplayan gösteri uçuşları ile kapanış töreni sona erdi.