İftar programında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere, eşi Hale Gökhan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ile belediye personeli ve aileleri yer aldı.
 
İki yıldır pandemi dolayısıyla personeli iftar programında bir araya gelemediklerini aktaran Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yapığı konuşmada; “Bu iki yıllık süreç içerisinde aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onları buradan rahmetle anıyorum. Grek çalışan arkadaşlarımızdan, gerekse ailelerimizden kaybettiklerimiz var. Onlara Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Umarım geride kalanlar huzur ve sağlık içerisinde hayatlarını sürdürürler. Bu ay çok önemli bir ay. En önemli ibadetlerden biri de oruç tutmak. Yaptığımız bu ibadetlerin hepsi, Allah'ın rızası için yapılıyor. Bir ay boyunca tuttuğumuz oruçların sonunda, bayrama ulaşıyoruz. Umarım hep birlikte, sağlık içerisinde bayrama erişiriz” ifadelerini kullandı. 
 
Belediye personelinin kentlilere hizmet noktasında canla başla çalıştığını kaydeden Gökhan, verdikleri katkılardan ve gayretlerinden dolayı personele teşekkür ederek, gelecek yıllarda da iftar sofrasında bir arada olma temennisinde bulundu.
 
Sevi Gözay UĞURLU