Sadece düğünlerde değil, özel günlerde de vatandaşların yanında olan Çanakkaleli Kuyumcular, Aşıklar için 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanyalar hazırladı. Özellikle bu dar zamanda her bütçeye uygun ve kolay ödeme seçenekleri ile vatandaşın sevgisini pekiştiren kampanyalara imza atan kuyumcular,  sevgilisine hediye almak isteyen tüm vatandaşları beklerken 13 Şubat Pazar günü de açık olacak.

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde vatandaşlar sevdikleri insanlar için hediye arayışına girerken, firmalar da bir çok kampanya hazırladı. Hem erkekler hem de kadınlar için en güzel kampanyaları ise kuyumcular gerçekleştirdi. Sadece düğünlerde değil, her özel günlerde vatandaşın yanında olan Çanakkaleli kuyumcular da sevdiği insanları şık bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için birbirinden uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile kampanyalar gerçekleştirdiler. Sadece erkeklerin kadınlara hediye alacağı kampanyalar değil, kadınların da erkeklere hediye alabileceği kampanyaların yer aldığı Çanakkaleli kuyumcular, hem fırsatları kaçırmamak için hem de kampanyaları incelemek ve hediyelerini seçmek için tüm vatandaşları Çarşı caddesine bekliyor.

HERKESE ÖZEL HEDİYELER
Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı  Sedat Algönül yaptığı açıklamada her markanın kendine has uygun  fiyatları olduğunu belirterek, hediye almak isteyen tüm vatandaşları Çarşı Caddesine ve kuyumculara gelmelerini beklediklerini söyledi. Algönül “Pazartesi günü Sevgililer günü ama biz buna istinaden sarraflar olarak bir karar aldık ve 13 Şubat Pazar günü bütün sarraflar olarak açık olacağız.  Sevgililer Gününde herkesi hediye almaya bekliyoruz.  Çarşımızda bir çok marka var ve bu markalar özel güne has indirimleri var.  Hem indirimde ham de ödeme kolaylığı sağlayacağımız ürünleri incelemek ve sevdiği insanları  mutlu etmek için herkesi bekliyoruz.  Genelde hediyeler bayanlar için alınıyor ama erkekleri de düşünen bayanlar oluyor, onun için sarraflarda erkekler için de indirimli ürünlerimiz var” dedi.

KUYUMCULAR PAZAR GÜNÜ AÇIK OLACAK
Pazartesi gününe denk gelen bu özel günde hediyesini seçmekte kararsız kalan ve son günde hediye almak isteyenler için Pazar günü de hizmet verecek. Son güne kadar vatandaşın kampanyadan yararlanması için 13 Şubat Pazar günü de açık olduklarını belirten Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Derneği  Başkanı  Sedat Algönü, “Herkesi bekliyoruz, çünkü herkese özel ve güzel hediyelerimiz var”  dedi.