Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli polis memuru Engin Özkan, yaşamına son verdi. Uzun yıllardır merkezde görev yapan ve birçok kesim tarafından tanınan polis memurunun ölümü emniyet teşkilatı başta olmak, kentte büyük üzüntüye neden oldu.

Esenler Mahallesinde evinin bulunduğu sitenin önünde kendisine ait aracın içerisinde beylik silahı ile canına kıydığı iddia edilen, polis memuru Engin Özkan’ın ölüm haberi adeta şok etkisi yarattı. 44 yaşında 2 çocuk babası trafik polisinin vefatı en başta emniyet teşkilatında büyük üzüntü yarattı. Acı haberi alan ve kendisini tanıyan çok sayıda kişi sosyal medya hesaplarından, uzun zamandır Çanakkale’de görev yapan ve sevilen trafik polisiyle ilgili paylaşımlarda bulunarak üzüntülerini dile getirdi.
MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, ‘emniyet teşkilatımıza sabırlar dileriz’ başlığı altında yayımladığı taziye mesajında, “Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’müze bağlı Trafik Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan, teşkilatın tanınan ve sevilen isimlerinden Engin Özkan hayatını kaybetmiştir. Merhuma yüce Allah’ tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Çanakkale Emniyet Teşkilatımıza sabırlar dileriz” cümlelerini kurdu.

CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Çanakkale Trafik Şube Memurlarımızdan Engin Özkan'ın canına kıyarak aramızdan ayrılış haberini üzülerek öğrendim. Ailesi ve Çanakkale Emniyetinin başı sağ olsun. Yakınları ve sevenlerine sabırlar dilerim, ışıklar içinde uyusun” ifadelerine yer verdi.
Haber Merkezi