Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, Sağlık Sen Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Suat Özen, Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul Can ve Bayındır Memur Sen Başkanı Ferhat Yavuz, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve Boğaz Medyayı ziyaret ederek çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladılar. 
 
Gazetecilerin sorunlarının dile getirilmesi ve sansürlere farkındalık yaratmak amacı ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Boğaz Medyaya bir takım ziyaretler gerçekleşti.  Ziyaretler arasında Cumhuriyet Halk Partisi İl Sekreteri Doğan Ateş, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ve İl Yöneticilerinin yer aldığı ziyarette CHP Heyeti Boğaz Medya bünyesinde çalışan Gazetecilerin gününü kutladı. Gazetecilerin sorunları hakkında Basın camiasının yaşadığı sıkıntılar, sansürler ve daha birçok konu konuşuldu.  Ziyaretten dolayı Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve çalışanlar Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimine teşekkürlerini sundu.
 
Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle ziyarette bulunan başka heyet ise Sağlık Sen Şube Başkanı Memur Sen İl Temsilcisi Suat Özen, Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul Can ve Bayındır Memur Sen Başkanı Ferhat Yavuz oldu. Sendika Başkanları Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve Boğaz Medyayı ziyaret ederek çalışanların 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladılar.  Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile bir araya gelen başkanlar, ülke gündemi memurların sorunları ve basının memurların sorunlarını aktarmasındaki öneminin yanı sıra, yerel medyaların sorunlar istişare edildi. Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Başkanlara ziyaretlerden ötürü teşekkür etti.
 
Gülçin AKIN