Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 2021 Yılının Enleri anketine göre %56,1 başarı oranı ile Türkiye'nin en başarılı il belediye başkanları arasında yer aldı.
 
2021 yılının En Başarılı İl Belediye Başkanları sıralamasında Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilginin 1. olduğu listede Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan 3.sırada hemen ardından, Mültecilerle ilgili söylediği sözlerle dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da 4.sıra ile listede dikkat çekti. Listede 3.sırada yer alan Belediye Başkanı Gökhan; ‘’ORC Araştırmanın 2021 Yılının Enleri anketine göre %56,1 başarı oranı ile Türkiye'nin en başarılı il belediye başkanları arasında yer almaktan büyük gurur ve mutluluk duydum. Bu güzel sonuçta emeği olan belediye emekçilerimize ve bizleri seçen vatandaşlarımıza çok teşekkürler.’’ dedi.
 
Diğer dikkat çeken bir listede 2021 yılının En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları başlığında birinci sırayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. İmamoğlu'nu ikinci sırada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takip etti. Şahin’i CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip etti.
 
Gülçin AKIN