Boğaz Medya ‘Çanakkale Yeteneklerini Arıyor’ isimli video katılımlı yarışma programı düzenliyor. Büyük ödüllü yarışmaya vatandaşlar çektikleri bir dakikalık video ile katılabilecek.
 
‘Çanakkale Yeteneklerini Arıyor’ yarışmasına, katılmak isteyen vatandaşlar müzik,  sanat, dans, spor ve özel yetenek alanlarında, bireysel ya da ekip olarak çektikleri bir dakikalık videoları 5-12 Kasım tarihleri arasında (0286)213 8181 numaralı Whatsapp Hattına yapabilecek. Bu tarihleri arasında, yarışmaya katılacak olan video, video sahibinin isim, soy isim ve iletişim bilgileri bu numaraya gönderilmesi gerektiği belirtildi.
 
Gönderilen videolar Boğaz Medya Facebook sayfasında paylaşılacak ve 14-20 Kasım tarihleri arasında en çok beğeni sayısına ulaşan video birinci olarak seçilecek. Yarışmanın birincisi 1.500 lira para ödülünü almaya hak kazanacak. Yarışma sonuçları ise 15 Kasım 2021 Pazartesi günü, saat 11.00’da Boğaz Medya Facebook Sayfasında canlı yayınla duyurulacağı belirtildi. Yarışmacıların gönderdiği videolar, seçici jüri ve internet desteği ile değerlendirilecek ve oylamalar, Boğaz Medya Facebook sayfası üzerinden yapılacak.
 
YARIŞMA ŞARTLARI
Yarışma şartları ise şu şekilde; yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışmacı videoları kendi rızası ile Boğaz Medya Grubu ile paylaşmıştır.  Yarışmacı,  Boğaz Medya’nın paylaştığı videolar karşılığında hiçbir talepte bulunmayacağını peşinen kabul etmiştir. 18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin başvurularını velisinin yapması gerekmektedir. 18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin velisinin onayı olmaması durumunda yarışmacı olmaya hak kazansalar bile yarışmaya katılamazlar. Yarışmaya video gönderen kişiler videoların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaktır. Boğaz Medya Grubu videolar ile ilgili izinler ve telif haklarıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Yarışmacılar, bireysel ve ekip olarak yarışmaya katılabilir.  Yarışmacılar, videolarını, (0286)213 8181 numaralı Whatsapp Hattına, 01 Kasım 2021 ile 5 Kasım 2021 tarihleri arasında gönderecektir. Sonrasında gelen videolar kabul edilmeyecektir. Yarışmacıların çektikleri videoların süresinin bir dakikayı aşmaması gerekmektedir.  Siyasi amaca hizmet eden, sakıncalı ve zararlı ifadeler içeren, genel ahlak kurallarına uymayan, hakaret içeren ve firma adı geçen videolar yarışmaya dâhil edilmeyecektir.  Yarışmaya katılan videoların her türlü kullanım hakkı Boğaz Medya Grubuna aittir. Boğaz Medya Grubu bu videoları, n yarışmaya katılabileceğine onay verdikten sonra,  bünyesi dâhilindeki iletişim organlarında ve sosyal paylaşım ağlarında yayınlanabilir. Yarışmaya katılan videolar arasından Seçici Jüri, yarışma konusu ve amacı doğrultusunda yayınlanmaya en uygun videoları belirleyecektir.

Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Yarışmacıların videoları, Boğaz Medya Grubu’nun veri tabanında, yarışma süresi boyunca saklanacak olup 3. kişiler ile paylaşılmayacaktır. Resmi mercilerin talimatları saklıdır.
 
Gülçin AKIN