Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD) kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenledi. Motosiklet tutkunları tarafından 5’ncisi gerçekleştirilen ‘Kan Ver, Can Ver, Umut İçin Sür' etkinliğinde bugüne kadarki en yüksek bağış toplandı.

İskele Meydanı konuşlanan kan bağışı otobüsüne gelen Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD) üyeleri, ‘Kan Ver, Can Ver, Umut İçin Sür’ sloganıyla bağışta bulunarak, pandemi sürecinde artan kan ihtiyacı ile birlikte zorlu tedavi süreçleri geçiren hastalar ve hasta yakınları için hem moral olmak hem de kan ve kök hücre bağışı konusunda farkındalık yaratmayı hedefledi. 

Dernekten yapılan açıklamada,  “Çanakkale Motosiklet Derneği’nin düzenlemiş olduğu Kan ve kök hücre bağışında bugüne kadar en yüksek bağış toplanmıştır. Kan ve kök hücre bağış kampanyasına desteklerini esirgemeyen herkese tekrar tekrar teşekkür ederiz. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere en başta bu etkinliği yapmamızı sağlayan vakitlerini ayırıp fikirlerini uygulamaktan çekinmeyen tüm ÇAMOD ailesine, Gelibolu 1915 Motosiklet Derneği ‘n e, Çanakkale TürkChopper MK’ye,  Bandırma Elit ve destek olan tüm bireysel motorculara çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, kanınız can oldu” denildi.

Gülçin AKIN