Tokyo 2020 Paralimpik Oyunlarında Para Okçuluk Makaralı Yay Karışık Takımında gümüş madalyanın sahibi Milli Sporcu Bülent Korkmaz Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle Truva atı önünde Vali İlhami Aktaş tarafından karşılandı.
 
Karşılamanın ardından Vali İlhami Aktaş, Milli Sporcu Bülent Korkmaz ile bir süre görüşerek sohbet etti sonrasında tören alanına geçildi. Truva atı önünde düzenlenen karşılama töreni, Bülent Korkmaz’ın özgeçmişi okunması ile başladı. Korkmaz tarafından yapılan konuşmanın ardından günün anısına sembolik bir ok atışı gerçekleştirildi. Yapılan sembolik ok atışının sonrasında Vali İlhami Aktaş tarafından TOKYO 2020 Paralimpik Oyunlarında Para Okçuluk Makaralı Yay Karışık Takımında gümüş madalyanın sahibi Milli Sporcu Bülent Korkmaz’a çiçek verildi.
 
Vali Aktaş, Korkmaz’ın ülkemize ve Çanakkale’ye yaşattığı büyük başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamı diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ile sporcular ve vatandaşların katıldığı karşılama töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
 


Kaynak: Haber Merkezi