Büyük Taarruz'un 99. Yıl dönümü  olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Zafer Bayramı Konserinde ünlü Türkücü Hüseyin Turan sahne alacak.
30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ‘un 99. Yıl dönümü nedeni ile Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Zafer Bayramı Konseri bu yıl da gerçekleştirilecek.  30 Ağustos Zafer Bayramı konserinde ise ünlü  Türkücü Hüseyin Turan sahne alacak.    Seslendirdiği türkülerle hem Türk Halk Müziğine büyük katkılar sunan,  hem de Türkü severlerin gönlünde taht kuran Ünlü Türkücü Hüseyin Turan  30 Ağustos’ta Özgürlük Parkında düzenlenen konserde sahne alacak.
Konser ile ilgili Çanakkale Belediyesinde yapılan duyuruda “30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 99. Yıl dönümü nedeni ile Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Zafer Bayramı Konseri” ile Hüseyin Turan Çanakkaleliler ile buluşacak.  Zafer Bayramının coşkusunu hep birlikte yaşamak için 30 Ağustos 2021 Pazartesi Özgürlük Parkı’nda düzenlenecek olan Hüseyin Turan konserine tüm kentlilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.
 
Haber Merkezi