Çanakkaleli yazar Muhammed Yavaş, anılarını yazdığı üç kitabının ardından, sosyal farkındalık amacıyla kadın cinayetleri problemini ele aldığı 'Adı Zeynep: Katledilen Tüm Kadınların Kitabı' ile ismini büyük bir kitleye duyurmuştu. Yavaş’ın kitabı ikinci baskısında 5 bin adet ile tekrar raflarda yerini alacak.
 
Özellikle Adı Zeynep Katledilen Tüm Kadınların isimli kitabı ile isminden sıkça söz ettiren Yazar Muhammed Yavaş’tan iki sevindirici haber geldi. 2020 Ağustos ayında çıkan ve ilk baskısı bin adet 6 ay gibi bir sürede tükenen kadın cinayetleri ve kadına şiddeti konu aldığı Adı Zeynep Katledilen Tüm Kadınların kitabının ikinci baskısı ile değişen içeriği ve kapağı ile yine Artplus Yayınevi’nden 5 bin adetle okurlarla buluşacağı belirtildi.
 
Selman Sevim'e ait olan Akademik Analiz Yayınları’ndan çıkacak olan 'Her Şey Çok Güzel Olacak' isimli şiir kitabında da eserlerini okur severlere sunacak. Yazar Muhammed Yavaş’a ait lirik, epik ve didaktik şiirler bu kitabın sayfaları arasında yer alacak.
 
Gülçin AKIN