Çanakkale Semt Pazarı’nda, Salıpazarı tezgâhları bu hafta da yerlerini aldı. Meyve- sebze tezgâhları, sabah erken saatlerde vatandaşa sunulmak üzere dolduruldu. Pazarın en yüksek fiyatı ise börülce oldu.
 
Çanakkale Semt Pazarı’nda bu hafta meyve- sebze tezgâhlarında 20 TL ile en yüksek fiyat börülcenin oldu. Domatesin fiyatı ise geçen hafta 1,5 TL iken bu hafta 2,5 TL den tezgâhta yerlerini aldı. Pazarcılar, fiyatların sabah yüksek olabileceğinden akşam pazarının fiyatlarının ise daha uygun olacağından bahsetti.
 
Salı pazarında domates; 2,5 TL, tatlı biber;5 TL,  dolmalık biber; 5 TL, afyon patates; 2 TL, kabak;4 TL, salatalık; 7 TL, yerli kapya biber; 4 TL, saraycık patlıcan; 4TL, Yemeklik bamya ise 15TL ile börülce ile yarıştı.
 
Meyve fiyatlarında ise Şeftali; 5 TL, Kavun; 4 TL, karpuz; 1,5 TL, yaz elması; 7TL, Bayramiç armut; 10 TL, Bayramiç elma; 2,5 TL, Bayramiç beyazı; 10 TL, mürdüm erik; 10 TL den tezgâhlarda yerlerini buldu. Sezonun ilk üzümleri de Salı pazarında yer edindi. Üzümün kilosu,10 TL den alıcısıyla buluştu.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN