Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ‘‘Aşı ol, Güvenle Çalış Çanakkale!’’ kampanyası kapsamında ziyaretlerini Yenice’deki Mezre Süt ve Bilgem Gıda ile sürdürdü.
Ziyaret kapsamında Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İş ve Meslek Danışmanı Hayrettin Karacan; Mezre Süt Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atalay, Bilgem Gıda firma yetkilisi Alaattin Öner ve çalışanlarla bir araya geldiler.
Her iki firmaya da ‘‘Aşı ol, Güvenle Çalış Çanakkale!’’ kampanyasına vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür belgesi takdim eden Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, yeni yatırımlarla büyüyen her iki firmanın da işgücü taleplerini karşılama noktasında işbirliğine açık olduklarını dile getirdi.
İŞKUR yetkilileri, Bilgem Gıda’nın yeni tesisini gezerek özellikle yeni doğacak istihdam taleplerini karşılanmasında İŞKUR’un Aktif İşgücü Programları planlanmasında görüş birliğine vardılar.