Çanakkale CHP Gençlik Kolları  Merkez İlçe  Başkanı Emlak Danışmanı Burak Durmaz, Troya Caddesi’ndeki yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın da katıldığı açılışta, Durmaz tebrikleri kabul etti.
 
Atatürk Caddesi’nde bulunan ofisinde çalışmalarını sürdürürken, Troya Caddesi’nde daha büyük bir ofis ile hizmete devam etmeyi hedefleyen Emlak Danışmanı Burak Durmaz, yeni ofisin açılışını sevdikleri ile beraber yaptı. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları İl Başkanı olan Durmaz’ın yeni işyerinin açılışına partililer de katıldı. CHP’li Milletvekili Özgür Ceylan ve CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın katıldığı açılışta, birçok kişi de çelenk göndererek destek oldu.
 
Temsili kurdelenin kesilmesi ile yapılan ofisin açılışında konuşan Milletvekili Özgür Ceylan, bu dönemde yeni bir işyeri açarak istihdam yaratmanın çok önemli olduğunu söyleyerek, özellikle gençlerin böyle işlere el atmasının önemli olduğunu söyledi. Ceylan, “Yeni iş yerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Bu zor dönemde, pek çok olumsuzluğun yaşandığı, ekonomik krizin olduğu bu dönemde gayret gösteriyor ve iş yeri açıyor. Şu anda en fazla işsizlik gençlerde. Gençlerin böyle işlere girmesi çok önemli. Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. İktidara geldiğimizde ise ilk olarak gençlerimizin işsizlik sorununu çözeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Yeni işyerini açmaktan dolayı mutluluğunu paylaşan Emlak Danışmanı Burak Durmaz ise, “Katılan herkese, bu mutlu günümüzde yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. 2014 yılında bu sektöre giriş yapmıştım. Bu sene 9’ncu senem ve işleri genişletmek istedim. Bu kriz ve işsizliğin olduğu dönemde bir risk alarak, istihdam yaratmaya karar verdik. Merkez şubemizi Troya Caddesi’nde açtık. Diğer bir yerimiz Çarşı Şubesi olarak çalışmaya devam edecek. Daha çok çalışacağız, hep beraber piyasayı canlandırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN