Medical Park Çanakkale Hastanesi ile TÜRK-İŞ Konfederasyonu Çanakkale İl Temsilciliği arasında TÜRK-İŞ üyelerine avantajlı olarak sağlık hizmeti sunulması amacıyla sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalandı.
 
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Çanakkale Temsilciliği’nde, Çanakkale İl Temsilcisi Osman Akkurt ve Medical Park yöneticilerinin katılımıyla sağlık hizmetleri sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.
 
İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan TÜRK-İŞ Çanakkale Temsilcisi Osman Akkurt, 7 bini aşkın TÜRK-İŞ üyesine avantajlı olarak sağlık hizmeti verilmesi amacıyla imzalanan sözleşmenin önemini vurgulayarak “Üyelerimiz Türkiye’nin en yaygın sağlık kuruluşunun bir parçası olan Medical Park Çanakkale Hastanesi’nden ayrıcalıklı olarak hizmet alacağı için çok mutluyum” dedi.
TÜRK-İŞ Sendikası üyelerinin ve birinci derece yakınlarının sadece üye kimlik kartını göstererek bu imkânlardan faydalanabileceğini belirten Medical Park Çanakkale yöneticileri ise TÜRK-İŞ ailesine avantajlı olarak sağlık hizmeti sunmaları nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yapılan açıklamalar sonrasında pandemi şartlarına uygun olarak verilen sağlık hizmetleri ile ilgili detaylar görüşülerek sunulan iyi niyet dilekleri ile imza töreni sonlandırıldı.
 


Kaynak: Haber Merkezi