Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.
 
Çanakkale Belediyesi'nin yatırım ve projelerini incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerini sürdüren Başkan Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekip eşliğinde inceleme gezisi kapsamında Karina Deniz Kültürü Merkezi, Hoşgörü Parkı ve Halkın Bakkalını ziyaret etti. Başkan Gökhan ilk olarak Barbaros Mahallesi'nde bulunan eski Yelken Kulüp alanında yapımı tüm hızı ile devam eden Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Merkez binası inşaatının yanı sıra bahçede gerçekleştirilen peyzaj düzenlemelerini de inceleyen Başkan Gökhan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Teknik inceleme gezisini sürdüren Başkan Gökhan'ın bir sonraki durağı Esenler Mahallesi'nde bulunan Hoşgörü Parkı'nı ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde inceledi. Altyapı çalışmalarının tüm hızı ile sürdüğü park alanında incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, altyapı çalışmalarının yanı sıra, kısa süre içerisinde başlaması planlanan peyzaj düzenlemeleri hakkında da bilgi aldı. Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisi kapsamındaki son durağı ise Esenler Mahallesi'nde bulunan Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği yanında bulunan alanda yapımı büyük bir hızla ilerleyen Halkın Bakkalı hizmet binası oldu. İnşaat çalışmaları ve bina içerisinde yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, teknik ekip ve yüklenici firma yetkilileri eşliğinde inşaatı gezerek çalışmaları yerinde inceledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi