Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavakköy Beldesinin Belediye Başkanı Necati Kopça Ankara’ya giderek çeşitli temaslarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milletvekilleri Muharrem Erkek İle Özgür Ceylan ile bir araya gelen Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, CHP Grup toplantısına da katıldı. Başkan Kopça ayrıca Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı ziyaret etti. Buluşmada Ak Partili diğer Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da yer aldı. 

Başkan Kopça Ankara ziyaretine ilişkin açıklamasında; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında Çanakkale Milletvekilimiz Özgür Ceylan ile birlikte ziyaret ettik. Bölgesel pandemi sürecinin bilgilerini aktardık. Yaşadığımız zorlu sürecin tarım, balıkçılık, hayvancılık üzerindeki etkilerini ifade ettik ve belediye hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Konuk severliği, ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum. Kendisine Kavakköy Halkımın selamını ilettim, Kavakköy'e selamlarını gönderdi” dedi. CHP Grup toplantısına da katılan Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça daha sonda CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Milletvekilimiz Özgür Ceylan ile bir araya geldi. Kopça, Kavakköy belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdiği milletvekillerine misafirperverliği için teşekkür etti. Kendilerine ziyaretin anısına Kavakköy’ün bir fotoğrafının yer aldığı plaket hediye etti.

İTFAİYE ARACI İSTEĞİNE OLUMLU CEVAP
Başkan Kopça ayrıca Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti. Ak Partili diğer Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun er aldığı buluşmaya ilişkin, “Beldemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını Bülent Turan'a ifade ederek belediyemizin ihtiyacı olan itfaiye aracı isteğinde bulundum. İsteğime olumlu cevap alarak Türkiye Belediyeler Birliği aracılığıyla itfaiye aracının Ağustos ayında belediyemize teslimatı gerçekleştirilecektir. Gösterdikleri sıcaklık, ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür eder saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Ersan KÜÇÜKKURU