Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, meslek hayatında elde ettiği başarılara bir yenisini ekleyerek yaptığı akademik çalışmalar ve yayınlar sonucunda Doçent unvanı almaya hak kazandı.

Çanakkale’nin ve Medical Park Çanakkale Hastanesi’nin tanınmış hekimlerinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, uzun süredir devam ettiği akademik çalışmalar ve yayınlar sonucunda “Doçent” unvanı almaya hak kazandı. Yeni unvanı nedeniyle Medical Park Çanakkale Hastanesi yönetimi tarafından tebrik edilen Op. Dr. Özger, duygularını “Meslek hayatımın başından itibaren bilimin ışığında hizmet vererek ve çalışarak hep bir adım ileriye gitmeyi amaçladım. Tüm bu çalışmalarımın meyvesini almak, benim için büyük bir kıvanç kaynağı” sözleriyle dile getirdi.

Medical Park Çanakkale Hastanesi Genel Müdürü Erkan Erdem ise Op. Dr. Özkan Özger’in başarısını kutlayarak “Çanakkale ve hastanemizin değerli hekimlerinden biri olan Özkan Bey’i tebrik ederim. Gerek yaptığı akademik çalışmalar, gerekse tedavi süreçlerindeki olumlu sonuçlarıyla hastanemize kattığı değerden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisine başarıların devamını dilerim” şeklinde konuştu.