4837 sayılı Kanun ile kamu istihdam hizmetlerini vermek üzere İş ve İşçi Bulma Kurumu adıyla 15 Mart 1946’da faaliyete geçen Türkiye İş Kurumu 75. yaşını kutluyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında İŞKUR’un 75. yaşını kutlaması nedeniyle düzenlenen dijital toplantıya Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz ve diğer İl Müdürleri katılım gösterdiler. Kurum olarak 75. yaşlarını gururla ve mutlulukla kutladıklarını dile getiren Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz: “75 yıldır ülkemize hizmet eden İŞKUR; özveriyle çalışan personeli ve sunduğu hizmetleriyle iş arayan ve işverenlerimizin yanında olmaya devam ediyor. Her geçen yıl attığımız adımlarla iş gücü piyasasının önemli bir paydaşıyız ve nice başarı dolu yıllara birlikte ulaşacağız” açıklamasında bulundu.

75. yıla özel olarak Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Şube Müdürü Ayça Çakmak’la birlikte Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personellerine çikolata ikramında bulundu.
 


Kaynak: Haber Merkezi