Çanakkale Boğazı ile Bozcaada ve Gökçeada’nın yanı sıda Güney Marmara’da deniz ulaşımızı sağlayan Gestaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı.
 
Kadınlar Günü dolayısıyla, Çanakkale, Eceabat, Lapseki ve Gelibolu İskelelerde kadınlar için bir etkinlik gerçekleştirildi. Feribotları kullanan kadın yolcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlanırken, kendilerine birer hediye çeki takdim edildi. Bu çeklerin en önemli özelliği ise, kadın esnafların işletmelerine ait olması olarak dikkat çekti.
 
Konuyla alakalı Gestaş’tan yapılan açıklamada; “Çanakkale, Eceabat, Lapseki ve Gelibolu’da, kuaför, giyim, ayakkabı, hediyelik eşya, bijuteri gibi kadın esnaflarımızın sahibi olduğu, küçük ölçekli işletmeleri tespit ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bu işletmelerin adının yer aldığı Gestaş hediye çeklerini, feribotlarımızı kullanan kadın yolcularımıza takdim ettik. Kadın yolcularımız, bu işletmelerden Gestaş’ın misafiri olarak alışveriş yapma şansı bulurken; kadın esnafımıza da maddi olarak destek sağlamış olduk. Etkinlik sonunda hediye çeklerinden yaklaşık 240 kadın yolcumuz; 25 kadın esnafımız yararlanmış olacak. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”


Kaynak: Haber Merkezi