Grup üyeleri, geçen yıl yaşamını yitiren usta tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'yı da, Türkiye'de yapılan en iyi jenerik müziklerinden birisi olan 'Olacak O Kadar' ile andı.
Grup Gündoğarken, halka açık yaz konserleri kapsamında, 'Aşıklar Tepesi' olarak da anılan Özgürlük Parkı'nda sahneye çıktı. Hayranları, sandalyelerin sayısı yetersiz gelince parkın çimleri üzerine oturarak konseri dinledi. Grup Gündoğarken üyeleri, en sevilen aşk şarkılarını söyledi. Hayranları da bu şarkılara eşlik ederken duygusal anlar yaşadı. Solistler Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen şarkı aralarında sürekli espriler yaparak, hayranlarını güldürdü.
Konserin açık havada olması ve sahnede de yoğun ışık bulunması nedeniyle sineklerin hücum ettiği grup üyeleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Solist Burhan Şeşen, hayranlarına seslenerek, Bu sinekler buranın kadrolu sineği falan mı diye sordu. Bir müzisyenin, Gökhan da yok galiba diye laf atması üzerine, Burhan Şeşen'in, Sinek ilacı sıkıpta mı geldin diye takıldığı Gökhan Şeşen, İçtim içtim, sinek ilacını içtim diye yanıt verince, konseri izleyenler uzun süre kahkaha attı.
Grup Gündoğarken üyeleri, konserde bir de sürpriz yaparak, 'Olacak O Kadar' isimli televizyon programının jenerik müziği olan şarkıyı seslendirerek, geçen 12 Ekim'de yaşamını yitiren usta tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'yı andı. Şarkıya müziksever de eşlik etti. Şarkı sonunda Levent Kırca için uzun süre alkış tutan müzikseverler, usta oyuncuya olan sevgilerini göstermiş oldu.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Grup Gündoğarken üyeleri, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece geçirtti.
 


Kaynak: Burası Çanakkale