Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver 32. Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Çanakkale İl Defterdarı Alpay Ekici’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Vergi yükümlülüğünün her vatandaşın ihmal etmemesi gereken en temel vatandaşlık görev ve sorumluluklarından biri olduğunu ifade eden Borsa Başkanı Kaya Üzen Defterdar Ekici ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Ticaret Borsası’nın yürüttüğü proje ve faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi. Özellikle Borsa üyesi mükelleflere yaklaşımlarından ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Defterdarlığın hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İş dünyası yararına ilimizde gerçekleştirilecek tüm çalışmalarda, Çanakkale Ticaret Borsası’nın paydaşlarıyla işbirliğine hazır olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Defterdarı Alpay Ekici ise Ticaret Borsası ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını ve bu sebepten dolayı gösterdikleri ilgiden dolayı Borsa Başkanı Üzen başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Borsa üyelerine teşekkür etti. Ziyarette, Vergi Haftası etkinlikleri ile mükelleflere yönelik çalışmalar hakkında bilgi paylaşılarak, güncel ekonomik konularda görüş alış verişinde bulunuldu.
 


Kaynak: Haber Merkezi