Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Çanakkale Milletvekilleri ile bir araya geldi. Ziyarete damga vuran kare ise Başkan Öz’ün hediye ettiği seramik tabağın dikkatle incelendiği anlar oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretin detaylarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün yer verdiği fotoğrafları arasında birisi dikkatleri çekti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Milletvekilleri Erkek ve Ceylan ile birlikte Başkan Öz’ün hediye ettiği Çanakkale seramiği tabağı dikkatle inceledi. 1800’lü yıllarda Çanakkale’de seramik atölyelerinde kullanılan desen çalışmasını içeren ve Çan Belediyesi seramik atölyesinde yeninde üretilen seramik tabak Kılıçdaroğlu’nun oldukça ilgisini çekti. Çanakkale’ye özgü bu seramiği anlatmak da Çanakkaleli başkan ve vekillere düştü. Fotoğraf sosyal medyada da büyük beğeni topladı.  

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, ziyarete ilişkin fotoğraflı paylaşımında; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Muharrem Erkek, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Özgür Ceylan ile birlikte ziyaret ettik. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptım. Ayrıca, Çan Belediyemizin seramik atölyesinde ürettiğimiz 1800’lü yıllarda Çanakkale’de seramik atölyelerinde kullanılan desen çalışmasını içeren tabağımızı Genel Başkanımıza takdim ettim” ifadelerini kullandı.