Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Lapseki Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları Necdet Çelik ve Aynur Bozkurt, 1915 Çanakkale Köprüsündeki çalışmaları yerinde incelemek üzere kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu belediye önünde karşıladılar.

Lapseki Belediyesi onur defterini imzalayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu; “Lapseki’miz şuan da dünya da takip edilen şehirler arasında, dünyanın en büyük yatırımlarından ve projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantı yolları bu güzide ilçemize çok yakıştı. İnşallah köprümüzün sona ermesi ile beraber Lapseki’miz Çanakkale’miz ve bölgemiz şaha kalkacaktır” dedi.

Ziyarette bakan Karaismailoğlu’na Vali İlhami Aktaş, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Lapseki Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Hüseyin Doğan da eşlik etti.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi