Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yaşayan Gürhan isimli bir vatandaş AHBAP Derneği’nin başkanlığını yapan sanatçı Haluk Levent'e sosyal medya üzerinden ulaşarak, ‘Tek isteğim Gelibolu’ya doğalgaz gelmesi’ isteğinin üzere Haluk Levent konuyla ilgili yetkililerle görüşmek üzere söz verdi.
 
Türkiye’nin birçok yerindeki vatandaşlara ve hayvanlara yardımcı olması ile adını duyuran AHBAP Derneği’nin Başkanı Haluk Levent, Gelibolu’nun doğal gaz ihtiyacı için Ankara’da yetkililerle görüşeceğini sosyal medya üzerinden açıkladı. Haluk Levent Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Çanakkale’den Gürhan kardeşim aradı. ‘Abi tek isteğim Gelibolu’ya doğalgaz gelmesi. Ankara’ya gittiğinde yetkililerle sen de bir görüş’ diye rica etti. Eyvallah kardeşim bu hafta zaten Ankara’da olacağım başım üstüne! Teşekkürler Gürhan!” ifadelerini kullandı.
 
Ardından change.org’da başlatılan ‘Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine doğalgaz istiyoruz’ imza kampanyasını paylaşan Levent, “Gelibolulu dostuma söz verdim. RT edeyim de duyulsun” şeklinde paylaşım yaptı.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN