Vali İlhami Aktaş, Yılbaşı münasebetiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Vali İlhami Aktaş, yılbaşında Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin acil servislerini ziyaret etti. Hastanelerin acil ünitesinde tedavi gören hastalarla görüşüp sohbet eden Vali İlhami Aktaş, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özverili çalışmalarda bulunan hastane personellerinin de yeni yılını kutlayan Vali İlhami Aktaş, personele görevlerinde başarılar diledi.
 
Ardından yılbaşı münasebetiyle 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’i ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, çalışanların yeni yılını kutladı. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali İlhami Aktaş, çalışanlarla bir süre görüşerek sohbet etti.  Vali İlhami Aktaş, çalışanlara görevlerinde başarılar diledi. Sonrasında Anafartalar Polis Merkezi Amirliği ve Kepez Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, polis merkezlerinde görevli polis memurlarıyla bir araya gelerek polislerin “Yeni Yılını” kutladı.
 
Görevli polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş,  çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Opel Polis Uygulama Noktası, Tekzen Polis Uygulama Noktası ve GESTAŞ feribot iskelesinde görev yapan polis memurlarını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı. Görevli Polis memurlarıyla bir süre görüşerek yapılan uygulamalarla ilgili bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, polis memurlarına görevlerinde başarılar diledi. Vali İlhami Aktaş, Dardanos ve Güzelyalı Jandarma Uygulama Noktalarını ziyaret etti. Görevli jandarma personellerinin “Yeni Yılını” kutlayarak yapılan uygulamalarla ilgili jandarma personellerinden bilgi alan Vali İlhami Aktaş, jandarma personellerine görevlerinde başarılar diledi. Yılbaşı ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, Çanakkale İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek görüşen Vali İlhami Aktaş, çalışanların “Yeni Yılını” kutladı. İtfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, personele çalışmalarında başarılar diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi