Sağlıklı, organik ve gurme lezzetlerin yeni adresi Kavruz Organik Gurme Lezzetler Mağazası, geçtiğimiz gün Çanakkale Kepez’de açılış yaptı.
 
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın katılımıyla; Kepez Hamidiye Mahallesi Fatih Caddesi’nde Park 17 Evleri İş Merkezi adresinde Kavruz Organik Gurme Lezzetler Mağazası, Çanakkaleliler ile buluştu. “Bir aile olarak bizim neye ihtiyacımız var, biz ne yemek istiyoruz; ne içmek istiyoruz bunu düşünerek çalışmalarımıza başladık” diyerek Kavruz Organik Gurme Lezzetler Mağazası’nı açmaya karar verdiklerini aktaran işletmeci Tolga Akçıl, yüzde yüz katkısız ve doğal içerikli ürünleri halk ile buluşturacaklarını belirtti.
 
“HAMİDİYE MAHALLESİ’NİN KONSEPTİNE UYGUN, DOĞAL ÜRÜNLERİN SATILDIĞI BİR MAĞAZA”
Mağaza açılışı öncesi konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “Hızlı nüfus artışı ile Kepez’ in en önemli mahallelerinden biri olan Hamidiye Mahallesi’nde doğal olarak mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını satın alabilecekleri yerlere de talep arttı. Bugün, açılışını yapacağımız Kavruz Organik Gurme Lezzetler Mağazası, Hamidiye Mahallesi konseptine uygun doğal ürünlerin satıldığı bir mağaza olacak. Bu önemli eksikliğin Hamidiye Mahallesi’nde giderecek olan Kavruz Mağazası’nın geniş doğal ürün çeşitliliği ile hizmete geçirmesinden dolayı Tolga Akçıl’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
“ÇANAKKALE HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
Gurme Market işletmecisi Tolga Akçıl ise,” Bizde Hamidiye Mahallesi sakiniyiz ve Hamidiye Mahallesinde bir organik gurme lezzetlerin, ürünlerin bulunabileceği bir mağaza eksiğini gördük. Bu mahallede bu tarz ürünlerin satışının olmamasının sıkıntısını ailem ve çocuklarım ile yaşadığımızdan dolayı bu mağazayı açma kararı aldık. Çanakkale ve Kepez için çok doğru ve iyi bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Kavruz Organik Gurme Lezzetler Mağazası’nı açmaya karar verdiğimizde kendi ihtiyaçlarımızı göz önünde bulundurarak bir yola çıktık. Yani bir aile olarak bizim neye ihtiyacımız var, biz ne yemek istiyoruz ne içmek istiyoruz bunu düşünerek çalışmalarımıza başladık. Kavruz Mağazamızda müşterilerimizin beğenisine sunacağımız tüm markaların alanlarında en iyisi, en doğalı ve en sağlıklısı olmasına çok özen gösterdik. Ayrıca mağazamızda raflara koyduğumuz tüm ürünlerin organik ürün olduklarına dair sertifikaları da mevcuttur. Hatta biz bunu da yeterli görmedik ve mağazamızda bulunan tüm ürünleri 4 ay gibi bir sürede kendimiz denedik. Tattık, kullandık ve ondan sonra Kavruz Mağazamızın tezgahlarında bulunacak ürün çeşitlerimizi belirledik. Bu süreçte elediğimiz ürün ve markalar da oldu. Amacımız yüzde yüz, katkısız ve bunun yanında organik sertifikaları olan ürünleri şu anda mağazamızın raflarında müşterilerimizin beğenisine sunmak. Kuruyemiş olsun, bakliyat olsun, aktar bölümü olsun ve en önemlisi de şarküteri bölümü olsun her alanda iddialıyız. Çanakkale her şeyin en iyisini hak ediyor. Kendimde bir Çanakkaleli olarak bunu söylemek istiyorum. Çanakkale’nin 50 sene öncesini de biliyoruz. O günlerden bugüne çok yol kat etti Çanakkale... Bende bir Çanakkaleli olarak bir artı değer kazandırabiliyorsam çok mutlu olurum” diyerek sevincini paylaştı.
 
Sevi Gözay UĞURLU