Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, Çanakkale Belediyesine bağlı Barbaros ve Cevatpaşa Ata'm Kreş ile Çocuk Kültür Evi'nin öğretmenleriyle bir araya gelerek, özellikle pandemi sürecinde de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Gökhan ve Başkan Yardımcısı Ünüvar, öğretmenlere anlamlı bir hediye de sundu. 
 
İlk olarak Barbaros Ata'm Kreş'te düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun ile müdürlük çalışanları, kurum yöneticileri ve öğretmenler bir araya geldi. Pandemi sürecinin eğitim camiasını da oldukça etkilediğini belirterek başladığı konuşmasında, öğrenim ve yaratma sürecinin hayalle başladığına dikkat çeken Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesinin eğitim kurumlarında çocukların hayal kurmasına, üretmesine ve iyi bir eğitim almasına olanak sağlayan, pandemi sürecinde de özveriyle görev yapan tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarak, Öğretmenler Günlerini kutladı.
 
Buluşma kapsamında, Biga'nın Kemer Köyü'nde yaşayan SMA Tip 1 Hastası Ahmet Alp bebeğe umut olabilmesi amacı ile oluşturulan https://www.instagram.com/ahmetalp.destek/ hesabından Çanakkale Belediyesi adına alınan çikolatalar da öğretmenlere takdim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, Barbaros Ata'm Kreş'in ardından, Cevatpaşa Ata'm Kreş ile Çocuk Kültür Evi'nin yönetici ve öğretmenleriyle de bir araya gelerek hem öğretmenler günlerini kutladı hem de hediyelerini sundu. Ünüvar, burada yaptığı konuşmasında pandemi sürecinde gösterilen özen ve tedbirlerin yanı sıra zorlu şartlarda da olsa eğitsel anlamda sundukları katkılar için öğretmenlere teşekkürlerini iletti.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi