Çanakkale Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki yoğunluk haritasını paylaşarak kentte vaka sayısının %100 arttığına dikkat çekerek, vatandaşları uyardı.
 
Çanakkale Belediyesi kentte son günlerde kentte hızla artı gösteren koronavirüs vakalarına ilişkin vatandaşları sosyal medya hesaplarından uyarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Kentimizde vaka sayıları her geçen gün artıyor. Alacağımız tedbirler ile önce kendimizi sonra sevdiklerimizi koruyalım!” açıklamasında bulunan belediye bu kez de yoğunluk haritasını paylaşarak kentte vaka sayısının %100 arttığını aktardı.
 
Çanakkale Belediyesi de sosyal medya hesaplarından kent sakinlerini koronvirüs vaka artışına yönelik uyardı. Belediye, Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki yoğunluk haritasından paylaştığı görsel ile kırmızı renk ile gösterilen Çanakkale’deki riskli bölgelerin genişlemesine çekerek, “Vaka sayısının %100 arttığı kentimizde hayatı evlere sığdırmak zorunda kalmayacağımız güzel günlerin gelmesi için; Maske, Mesafe, Hijyen” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN