Koronavirüs vakalarının Çanakkale’de görülmeye başlamasının ardından merkez ve ilçelerde görev yapan filyasyon ekibinde çalışan sağlık çalışanlarına motivasyon olması amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilde üretilen ürünlerden oluşan sepet armağan edildi.
 
Toplum Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı olmak üzere, diğer kurum müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.
Pandeminin ilk gününden beri yoğun emek harcayan filyasyon ekiplerine moral motivasyon sağlamak amacıyla, Çanakkale’de üretilen ürünlerden oluşan sepetler İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından oluşturularak, gerçekleştirilen törende sağlık çalışanlarına verildi.
 
TEŞEKKÜRLERİNİ HEDİYE SEPETİ İLE SÜSLENDİRDİLER
Ardından kürsüye gelerek konuşmalarını yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, “covit-19 kapsamında 7 gün 24 saat özveri ile çalışmalarınızdan dolayı, ülkede bu kapsamdaki riskleri azaltmak, olumsuz durumları yok etmek için canla başla çalışmalarınızdan dolayı sizlere yürekten teşekkür ederim. Sizlere destek olmak, moral ve motivasyonlarınızın daima yüksek olmasına bir nebzede olsa katkıda bulunmak amacıyla, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak, Çanakkale ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti hazırladık, sizlere bunları taktim etmek istiyoruz” açıklamasında bulunuldu.
 
Konuşmalar sonrasında toplamda 83 sepet sağlık çalışanlarına armağan edilerek, bu süreçteki çalışmaları için teşekkürler iletildi.
 
Sevi Gözay UĞURLU