Çanakkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Osman Zeki Coşar, geçtiğimiz gün Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan İlçe Kütüphanesi’ne tayin oldu. Görevde olduğu süre boyunca birçok yenilik ve proje gerçekleştiren Coşar, sosyal medyada paylaştığı mesaj ile veda etti.
 
 Gezici kütüphane, kütüphanede çocuklara masal etkinlikleri, teşvik ile kitap okumayı arttırmayı amaçlayan projeler gibi birçok çalışma yürüten Çanakkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Osman Zeki Coşar, Keşan İlçe Kütüphanesi’ne tayin oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde yeni görev yeri belli olan Müdür Coşar ise, kararın ardından sosyal medyada hüzünlü bir mesaj paylaşarak, kütüphaneye katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Müdür Osman Zeki Coşar, yayınladığı mesajda şunları söyledi: “Nedenini, niçini anlayamadığım, hizmet etmekten onur duyduğum Çanakkale’mizdeki görevimden ayrılıyorum. Son 4 yıl içerisinde 2 defa kütüphane taşıdık. 1 gün dahi hizmeti aksatmadan ve 24 saat aralıksız açık tutarak ve tüm okuyucularımızla bütünleşerek, Çanakkale’mizde devletimizin destekleriyle olması gereken modern kütüphane oluşturduk. Bu başarıda kütüphanesini seven tüm Çanakkale halkımızın, her zaman yanımda olan personel arkadaşlarımın payı büyük. Herkese şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.”
 
Gizem Tuğçe BAYHAN