Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Çetin ve Ruhi Badem, Genel Sekreter Sevcan Elver Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulunu ziyaret etti. ÇTB Heyetini Okul Müdürü Seçil Cesur karşıladı.

Ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulu yeni hizmet binası, pandemi sürecinde okulun çalışmaları ve ortak yapılacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Okul Müdürü Seçil Cesur Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulunun pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek güvenli okul projesi kapsamında yürüttükleri faaliyetler ile ilgili Borsa Yönetim Kuruluna bilgilendirmede bulundu.
Çanakkale Ticaret Borsası olarak eğitime ve çocuklara yönelik her türlü projeye ayrı bir önem verdiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Birol Çetin; “Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Her biri ayrı bir cevher olan çocuklarımız hayallerinin peşinden koşsun, hedefledikleri mesleklere emin adımlarla ilerlesin istiyoruz. Milyonlarca öğrencimiz salgın nedeniyle eğitimlerine uzaktan devam etmek zorunda kalırken, böylesi bir dönemde hiçbir öğrencimiz, en temel hakkı olan eğitimden mahrum kalmamalı dedik. Bu sebeple, çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan tablet desteği kampanyasına; Çanakkale Ticaret Borsası olarak katkı sağladık” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem ise Bir ülkenin kalkınmasında ve geleceğin şekillenmesinde en önemli hususun eğitim olduğunu dile getirerek, “Dün olduğu gibi bugün de imkânlarımız ölçüsünde Çanakkale Ticaret Borsası ilkokulumuza her türlü desteği vermeye hazırız. Bugün de yeni hizmet binasına taşınan okulumuzu gezdik. Değerli Müdürümüzden yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler aldık" dedi.
Ziyarette konuşmaların ardından, Çanakkale Ticaret Borsası heyeti, okulumuza başarılı bir dönem geçirmeleri dilek ve temennilerinde bulunarak, yeni eğitim ve öğretim döneminde özveri içinde görev yapan tüm öğretmenlere ve okul aile birliği yönetimine teşekkürlerini ilettiler.


Kaynak: Haber Merkezi