Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), federasyon çalışmaları kapsamında başlattığı ‘TÜSÇAD Türkiye’nin Değerleriyle Buluşuyor’ projesi kapsamında ilk olarak Çanakkale’de Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği(ÇASEMDER)’ni ziyaret etti.
 
TÜSÇAD, federasyon çalışmaları kapsamında başlattığı proje kapsamında kardeş dernek olarak gördükleri Çanakkale Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği’ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette ÇASEMDER Başkanı Ulviye Çalıdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan TÜSÇAD üyeleri, gördükleri ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür etti.
 
“GELECEĞE DÖNÜK FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAKTAN ONUR DUYDUK”
ÇASEMDER Başkanı Ulviye Çalıdağ, yapılan bu ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Güzel ilimiz Bursa'da Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği olarak çok güzel faaliyetlerde bulunan kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Başkan Metin Altundal, Ragıp Onur Saraç ve derneklerinin bel kemiği diyeceğimiz sevgili Tuba Hanımı ağırlamaktan, geleceğe dönük fikir alışverişinde bulunmaktan ve güzel sohbetimizden büyük keyif aldık, onur duyduk. Lokalimizin üst katı olan, yeni ofisimizde ilk konuklarımız olmasından çok mutluyuz” dedi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN