Biga Ticaret ve Sanayi Odası 2020 yılı Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Melih Akyıl’ın başkanlığında oda hizmet binasında bulunan konferans salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak icra edildi.

Meclis Başkanı Akyıl toplantının başında Ahilik Haftası, COVID-19 ile ilgili gelişmeler ve alınması gereken tedbirler, Biga’daki sosyo-ekonomik durum, Yeni Ekonomik Program, işsizlik ve kısa çalışma ödeneği, Dijital Tarım Pazarı (DİTAP), Dijital Pazarlama Eğitimi, kredi geri ödemeleri, İÇDAŞ’ın ihracattaki başarısı, yurtiçi ekonomik gelişmeler ile Azerbaycan’a destek hakkında bilgiler paylaştı.
Toplantının birinci gündem maddesi gereği Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2020 yılı Ağustos ayı gelir-gider durumu, ikinci gündem maddesinde ise hesapları inceleme komisyonunun raporu görüşüldü ve meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda söz alan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; 2020 yılı Ağustos ayı içerisinde Oda tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler ile ilgili bilgiler paylaştı. Doğan ayrıca bu yıl 9-11 Ekim tarihlerinde 14’ncü kez düzenlenecek olan Biga Fuarı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi