Koronavirüsle mücadele kapsamında İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında Deniz Polisevi’nde gerçekleştirildi.
 
Toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Çanakkale ili merkez ilçe belediye başkanı Ülgür Gökhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve kurul üyesi kamu kurum temsilcileri katıldı.
 
Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler ve yapılan denetimlerin değerlendirildiği, Çanakkale’deki Koronavirüs ile mücadelede son durum ve yeni tedbirlerin ele alındığı toplantıda; ÇOMÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Coşkun Bakar tarafından ilin son durumu, gelinen seviye, yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek çalışma planı hakkında sunum yapılarak Vali İlhami Aktaş’a brifing verildi.
 
Vatandaşların uyarılara ve önlemlere harfiyen uymasının çok önemli olduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, “Maske, mesafe, hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uygulamak çok önemli. Alınan tedbirlere duyarlılık gösteren ve çalışmalarda bizlere destek veren bütün vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi