2020 yılında ilk kez düzenlenen ‘1st Academy Awards 2020’ resepsiyonu Kolin Hotel sponsorluğunda gerçekleştirildi. Ülkemizdeki motosiklet kullanıcılarının asıl sorunlarına yönelik doğru adımlar atan, camiayı bir adım daha ileriye taşımak için adımlar atan kişi, grup ve kuruluşlara plaketleri taktim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Melis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Çoban, Yönetim Kurulu Üyesi ve Toughest Rider Academy Kurucusu Tanser Katkar, TR Academy İstanbul Koordinatörü Burçak Özdemir' in hazır bulunduğu resepsiyonda, MKSF Başkanı Semih Tevs, EKMOK (Balıkesir), BMG (Balıkesir), OMKD (Orhangazi), TAMK Federasyonu (Ankara), BALKAN22RIDERS (Edirne), Aykut Tataroğlu (Almanya), Motozırh Koray Kaymaz (İzmir), Blacksnakacademy Sedat Karayılanoğlu, (İzmir), Patron Motor (İzmir), Kocaman Motor Ersan Kocaman (Bursa), Zeki Duman (Bursa), Tekyıldız Motor (Bursa), Motobıke Jeans Nihat Aktürk (İstanbul), Oktay Motor (İstanbul), Mottoman Moto Grup, Artur Hotel Kutsi Arpacı (Çanakkale), Kenan Sofuoğlu, Kadir Erbay, Korlas Alper Şenadalı, Eurosport Spikeri Yiğit Top ödüle layık görülen isimler oldu.

2020 yılında ilki ve yirmi adet ödül ile gerçekleşen, 2021 yılında yirmi bir adet olarak öngörülen Academy Awards ödülleri motosiklet camiasında bilinçli ve kaliteli kullanıcı sayısını arttırma düşüncesi ile bu anlamda eşsiz durumda. Çanakkale açısından değerlendirildiğinde, motosiklet turizmi dört milyona yakın kullanıcı ile son yıllarda dikkat çeken bir sektör haline geldi. Melis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Çoban yaptığı açıklamada, “Ülkemizdeki ilk lise eğitim projesi ve bir çok projeyi hocamız Tanser Katkar ile ileriye dönük bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Belediyeler, Üniversiteler gibi bir çok farklı mecrada faaliyetlerde bulunuyoruz. Ülkemiz ve Çanakkale’miz için gereken hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan 2021 yılında çok daha büyük projeler ile karşınızda olacağız” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, motosiklet camiasının hızla büyümekte olan bir sektör ve bunun sağlıklı olabilmesi için Çanakkale' de bu tarz faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirterek, “Eğitimli ve nezih bir kitlenin oluşabilmesi için gereken özveriyi gösteren Melis Gençlik ve Spor Kulübü yönetimini ve törende ödüle layık görülen kişi ve kurumları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber Merkezi