Belediye spor son olarak İzmir doğumlu  1.86 boyunda smaçör olarak  görev yapan 25 Yaşındaki Hande Şahbaz ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.
Kadınlar Voleybol  1. Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Ordu Telekom'dan smaçör Hande Şahbaz ile daha önce yapılan görüşmeler ile  prensipte anlaşmıştı. Şahbaz, dün düzenlenen tören ile 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İzmir Doğumlu olan 25 yaşındaki Hande Şahbaz, Voleybol kariyerine Karşıyaka Altyapısında başladı.  9 yıl Karşıyaka’da oynayan Şahbaz,  Balıkesir ekibi Altınoluk Belediyespor’a transfer oldu.  Daha sonra Arkas Spor forması giyen Şahbaz, buradan da Ordu Telekom’a transfer oldu.  Smaçör mevkiinde görev yapan  1.86 boyundaki Hande Şahbaz Çanakkale Belediyespora transfer olarak 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı. 
Genç ve yetenekli bir sporcuyu kulübe kazandırdıklarını belirterek oyuncu hakkında bilgiler veren Belediye Spor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan “Biz Çanakkale Belediye Spor Kulübü olarak 2016-2017 sezonu ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Çalışmalarımızın bir kısmında önümüzdeki sezonda bizi temsil edecek takımı oluşturmaya çalışıyoruz.  Daha önce yaptığımız transferler ile takımımız şekillenmeye başladı. Şimdi de Hande Şahbaz ile sözleşmemizi imzalıyoruz. Kendisi gelecek vaat eden bir arkadaşımız.  İnşallah hem kurumumuza hem de Türk Voleyboluna uzun süre hizmetler verecektir.  Hayırlı Olsun “ dedi.   Sezonu sakatlıksız geçmesi temennisinde bulunan Hande Şahbaz İse “Ben de Çanakkale Belediyespor’da olmaktan gururluyum inşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz sakatlık olmadan” dedi. 
 


Kaynak: Haber Merkezi