AK Parti Kepez Belde Başkanlığı’na atandıktan sonra kolları sıvayan Alper Altınok, İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu’nun katıldığı basın toplantısı ile tanıttı.
 
AK Parti Kepez Belde Başkanlığı olarak kısa bir süre önce yönetim kurulunu oluşturduklarını belirten Alper Altınok:” Geçen hafta yapmayı düşündüğümüz tanışma kahvaltımızı bugün gerçekleştirmiş olduk. Kepez’i Çanakkale AK Parti ailesi olarak çok önemsiyoruz ve önemsemekteyiz. Bununla birlikte uzun bir süre arayışlarımızdan sonra vekillerimizin ve başkanlarımızın görüşleriyle bizi burada görevlendirdiler. Bizleri bu göreve layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
İddialı bir ekip olduklarını ve Kepez için çok güzel şeyler yapacaklarını belirten Alıntok:” Faaliyetlerimize başladık. Amacımız Kepez’de AK Parti oylarını yapabildiğimiz kadar yukarı seviyelere çekmek. Yönetimimizi oluşturduğumuz ilk günden itibaren de çalışmalara başladık” şeklinde konuştu.
 
Altınok sözlerine şu şekilde devam etti:” Vekillerimizin, Merkez İlçe Başkanımızın ve İl Başkanımızın ciddi destekleri var. Baştan söylediğim gibi Kepez’i hep beraber çok önemsiyoruz.  Kepez gerçekten Çanakkale’nin parlayan yıldızı bunun farkındayız ve görüyoruz ki daha önce bizim sahip olduğumuz bir belediye. Son iki dönemdir maalesef bizde değil ve nasıl bıraktıysak maalesef hala aynı durumda. İnşallah bir dahaki dönem Kepez’de AK Parti belediyeciliğini kazandırıp, Kepez’i çok daha layık olduğu yerlere getirmek için çalışacağız.
 
 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ise, Alper Başkan Kepez Çanakkale’nin parlayan yıldızı diyor. Bizde kendisine AK Parti’de İl Yönetim Kurulunda parlayan bir yıldız olarak Kepez’e uygun gördük” dedi.
 
Alper, gerçekten iyi bir isim. Kendini ispat etmiş iyi bir arkadaşımız diyen Babacanoğlu:” Kepez için kurduğu ekiple beraber çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Geçtiğimiz birkaç gün içinde Kepez ve Çanakkale’deki yansımaları çok olumlu noktada. Tabi yeni bir ekip kuruldu. Bu ekibin içinde öncelerden de görev yapmış arkadaşlarımız var. Gerçekten bundan önce kazandığımız belki çok küçük sebepler yüzünden ki o sebepleri biliyoruz. Bundan sonra böyle bir hata yapma lüksümüz yok. Aradaki farkın kapanmayacak kadar bir fark olmadığını görüyoruz ve Kepez’de belediye seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığını kazanmayı kendimizi çok yakın hissediyoruz. Çünkü Kepez’e yapılan bütün yatırımlar hükümetin yatırımları. Gerçekten çok büyük işler yapıldı bu zamana kadar Kepez’de. Uygun bir ekiple, sahaya yayılan çalışma arkadaşlarıyla Kepez’de Belediye Başkanlığı’nı tekrar alacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kepez kabuğunu AK Parti belediyeciliğiyle değiştirdi
AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Kepez’in kabuğunu AK Parti belediyeciliğiyle değiştirdiğini belirterek:”  Kepez’i Kepez yapan AK bir belediyeydi.  AK Parti olarak biz belediyecilik anlamında zaten tüm Türkiye’de AK belediyeciliği kanıtlamış durumdayız. Yalnız Kepez beldemizde o zamanki ülkenin genel konjonktüründen ve birtakım istenmeye durumlardan kaynaklı çok az bir oy farkıyla biz Kepez beldemizi elimizle teslim ettik diyebiliriz. Bu teslim ediş belki de insanların Kepez’i Kepez yapan AK belediyeciliği kıymetini anlaması açısından da bir vesile olduğunu düşünüyorum” dedi.
 
AK Parti’nin düsturunda görev istenmez verilir vardır ifadelerini kullanan Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü:” Bizde Alper beyin kendini kanıtlaması ve güzel işler yapacağına inanmamız dolayısıyla kendisine bu görevi teklif ettik. Oda partimizin düsturuyla hareket etti, sağ olsun bu görevi kabul etti. Biz Kepez’de bu yönetime çok güveniyoruz. Çünkü istedikten sonra yapamayacağımız, başaramayacağımız bir seçim süreci yoktur diye düşünüyorum.  Biz bu seçim sürecini inşallah önümüzdeki dönemde AK Parti belediyeciliği olarak tekrar geri alacağız.
 
Kepez’in şöyle bir avantajı var. Kepez, AK Parti ile Kepez oldu. Bunu yaşadı, gördü ve şu andaki süreçte de Kepez bunun pişmanlığını da yaşar durumda. Kepez beldemizi o kadar önemsiyoruz ki Belediye’ye mal edilen birçok çalışmanın aslında devlet eliyle yapıldığını görüyoruz. Açılışını henüz yapmadık ama TOKİ Kavşağı. Bu belediyenin yaptığı bir çalışma değil, devlet eliyle yaptığımız bir çalışma. Kepez’in Çanakkale için stratejik bir noktada bulunmasından kaynaklı yapılan birçok yatırımı, devlet eliyle gelişen, güzelleşen Kepez’i bizim burada çok iyi anlatmamız, gerçekten iyi çalışmamız gerekiyor”
 
Basın toplantısına Altınok, Karadağ ve Babacanoğlu’nun yanı sıra Kepez AK Parti Belde Yönetim Kurulu üyeler ve Kepez AK Parti Belediye Meclis üyeleri katıldı. Toplantının ardından AK Parti Kepez Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri İl Başkanı Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Babacanoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi