Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde hayata geçirilen yatırımları yerinde incelemek amacı ile teknik inceleme gezilerine ara vermeden devam eden Başkan Gökhan, 21 Temmuz 2020 Salı günü Teknik Hizmetler Kampüsü, Barış Kordonu ve Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Başkan Gökhan teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak, Teknik Hizmetler Kampüsünü ziyaret etti.  22.380 m2'lik bir alan içerisinde Makine İkmal İdari Binası, Depolar, Temizlik İşleri İdari Binası, ÇAKAB, Kademe Binası, Yıkama Alanları ve Araç parkları yer alacak olan Teknik Hizmetler Kampüsünde incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, yapımında sona gelinen çalışmalar hakkında da bilgi aldı. 
Başkan Gökhan ardından Barış Kordonunda yapımı tüm hızı ile devam eden kafeterya binası çalışmalarını ziyaret etti. Eski Tekel Fabrikasının bulunduğu alanda büyük ölçüde tamamlanan kafeterya binası ile çevre düzenleme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, çalışmalara ilişkin teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Gökhan teknik inceleme gezisi kapsamında son olarak Güzelyalı Dardanos Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan tesisi teknik ekip eşliğinde gezen Başkan Gökhan, tesisin işleyişi hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. 


Kaynak: Haber Merkezi