Türkiye’nin akaryakıt markalarından OPET bin 400 bayisi arasında düzenlediği ve belli kriterleri içeren yarışta Çanakkaleli Truva Turizm şirketine ait olan OPET Truva Dinlenme Tesisleri beşinci oldu. Çalışanların hizmetinden, hijyen kurallarına varana kadar birçok kriteri içeren yarışmada derece almasından ötürü çalışanlara tam altın hediyesi verildi.
 
OPET Truva Dinlenme Tesisleri’nin bin 400 bayi arasından beşinci olması, tesiste düzenlenen törenle kutlandı. Ege Bölge Müdürü Emrah Şener ve Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç’ın katıldığı törende, ayrıca personele hediye takdiminde bulundu. Kadın istihdamı, akaryakıt satışı, tesislerin temizliği, sosyal sorumluluk projeleri gibi birçok farklı alanın sorgulandığı yarışmada beşinci gelen OPET Truva Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen törende ayrıca pasta kesimi de gerçekleşti.
 
“İLK BEŞE GİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Ödül töreni takdimi öncesinde konuşma yapan Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, “OPET’imizin çok kıymetli bölge müdürümüz, kıymetli yöneticilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, Truva Petrol ailesi, değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün OPET’in bin 400 bayisi arasında Truva Petrol şirketi olarak ilk beşe girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. OPET yöneticilerimiz istasyonumuzu ziyaret ederek, çalışma arkadaşlarımıza tam altın hediye takdim edecekler. Bu amaçla hep birlikte bugün burada toplandık. OPET bayisi olmaktan gururluyuz, mutluyuz” dedi.
 
“OPET BAYRAĞINI ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIMIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”
“OPET Türkiye’nin en büyük akaryakıt şirketlerinden bir tanesi. Yine OPET Türkiye’de birçok sosyal projelerle başarılara imza atan bir şirket” diyen Kılıç, “OPET, özellikle Çanakkale bölgesinde yapmış oldukları destekler, tarihi Gelibolu Yarımadası’nda yapmış olduğu katkılar, köylerin restorasyonları ile yine Truva Antik Kentinde Tevfikiye Köyümüz ve Çıplak Köyü’müzün restorasyonları, geçmişimize ve tarihimize sahip çıkan bir şirket. Türkiye’nin göz bebeği bir akaryakıt markası ve bu markanın bir parçası olmaktan son derece mutluyuz, gururluyuz. Biz de Truva Turizm Petrol şirketleri olarak OPET bayrağını bölgemizde en iyi şekilde taşımak adına çalışıyoruz. Yaptığımız işler dolayısıyla da OPET tarafından takdir ediliyoruz ve bin 400 bayi arasından ilk beşe giriyoruz. Bu bizim için büyük bir başarı. Bölgenin en kaliteli, en yeni, en modern istasyonuyuz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte OPET bayrağını çok daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum.
 
“HEDEFİMİZ İLK ÜÇE GİRMEK”
Kılıç, “Bizlere bugün gelip ziyaret edip moral veren bölge müdürümüze, OPET’in çok kıymetli yönetim kurulu üyelerine, buradaki OPET yetkilisi arkadaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarıda ciddi bir emek var. Özellikle akaryakıt satış personeli arkadaşlarımız, market satış personeli arkadaşlarımız, arka plandaki otomobil satıştaki arkadaşlarımız, toptan akaryakıttaki arkadaşlarımız ve işletme müdürümüz, müdürlerimiz, temizlik görevlisi arkadaşlarımızın çok büyük emeği, katkısı var. Ben huzurlarınızda bütün arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Hepsinin eline koluna sağlık. Bundan sonraki süreçte hedefimiz ilk üçe girmek. İnşallah bunu da başaracağız çünkü o hırsımız o azmimiz var. Bölgenin en iyi istasyonu olarak daha güzel işlere hep birlikte imza atacağız” dedi.
 
“BRAVO SİSTEMİ”
Ege Bölge Müdürü Emrah Şener de kısa bir açıklamada bulunarak, “OPET 1992’de kurulduğunda farklılaşmak adına kendine bir yol çizmiş. Kabaca bu ülkede kazandığını bu ülke topraklarına harcamak olarak yapmış. Bunun en somut örneklerinden biri de, bu tarihi şehir Çanakkale de olmuş. Öncelikle Gelibolu Yarımadası’nı daha sonra da Truva’nın tarihinin geçtiği yerleri değerlendirerek, bu ülkenin insanına bunları armağan etmiş. Bu bağlamda OPET olarak yine farklılaşmak için, ön saha çalışanlarımıza destek olmak, onların yanında olmak, yapmış oldukları katkıya bir katkıda kendimiz vermek amacıyla ufak bir konkur düzenledik aramızda. Kendi aramızda, bu ilk olarak geçen sene oldu adına ‘Bravo Sistemi’ dedik. Bu bağlamda yeni Truva Petrol Çanakkale beşinci oldu. Bu çok büyük bir başarı, bin 400 istasyon arasında beşinci olmak çok büyük bir başarı çünkü bu bütün yıl süren bir yarışma. Bu yarışmada süreklilik, hastalık hepsi dahil olmak üzere beşinci olabilmek hakikaten çok büyük bir başarı ama tabi çıta yükseğe kondu. Seneye üçüncülük, birincilik ne olacak bilmiyoruz açıkçası. Ben yeni Truva Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Bey’e ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Gülçin AKIN