5 bin 529 anne adına fidan dikimi ile oluşturulan Cennet Anneleri Hatıra Ormanı sonrasında, Kaymakam Hakan Kılınçkaya, 100 yaş üzerindeki annelerinden biri olan Habibe Tunç’u ziyaret ederek, adına dikilen fidanın sertifikasını verdi.
 
Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile Cennet Anneleri Hatıra Ormanı için 5 bin 529 anne adına fidan dikimi yapılmıştı. Gelibolu İlçesi Tayfur Köyünde ikamet eden 100 yaş üzerindeki annelerinden biri olan Habibe Tunç’a ’Cennet Anneleri Hatıra Ormanı’nda, adına dikilen fidana ait Çanakkale Valisi Orhan Tavlı tarafından hazırlatılan sertifika, Kaymakam Hakan Kılınçkaya ve beraberinde İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Orman İşletme Şefi tarafından takdim edildi.
?
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Habibe Tunç’a sertifikasını teslim ederken yaptığı konuşmada, “Cennet annelerinin ayaklarının altındadır. Bu belge devletimizin siz annelerimize minnetinin karşılığı olarak takdim edilmiştir, sağlıklı nice yıllara” ifadelerini kullandı.
 


Kaynak: Haber Merkezi