Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı da düzenlediği ses yarışmasına katılan Çanakkale Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinden Simay Akgün, final yarışmasını kazanan dört kişiden biri oldu.
 
Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla ‘Evdeki Ses’ adlı ses yarışması ile birçok müziksever ile buluşan sevilen ses sanatçısı Soner Sarıkabadayı, Türkiye’nin birçok farklı şehrinden ses dinleyerek, yarışmasını finale doğru yöneltti. Sarıkabadayı’nın yarışmasına katılan 14 yaşındaki Çanakkale Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinden Simay Akgün, final yarışmasını kazanan dört kişiden biri oldu.  Pinhani grubunun Sevmekten Usanmam adlı şarkısı ile ön elemeleri geçen Akgün, yarı finalde Can Bonomo’nun Tastamam şarkısı ile katıldı. Finale kalan Akgün, Şebnem Ferah’ın Sil Baştan şarkısını söyleyerek, finali kazandı.
 
“PERFORMANSIN ÇOK HOŞUMA GİDİYOR”
Soner Sarıkabadayı, Simay Akgün’ün performansı için, “Neden olduğunu bilmiyorum. Seni dinlerken biraz daha devam etsen gözlerim dolacak. Tek bu performansından bahsetmiyorum. Bundan önceki aşamalarda da gerçekten beni nasıl etkilemeyi başarıyorsun bilmiyorum. Performansın çok hoşuma gidiyor. Tebrik ederim. Lütfen enerjini bozma” dedi.
 
Gülçin AKIN