AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

“Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin ülkemizin kalkınmasında, istikrarlı bir şekilde büyümesi ve gelişmesinde çok önemli bir payı vardır. Bu payın sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarının  korunması, emeklerinin tam karşılıklarını almaları, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, sorun ve sıkıntılarının giderilmesi ve diğer talepleri için çok sayıda adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya ve onlar için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapmaya da kararlıyız.

Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi, kalkınması ve daha iyi bir geleceğe kavuşması için çalışan ve katkı sağlayan bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor, bugünün birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi