Uzun süredir vokalistlik yapmasının ardından ilk single parçası ‘Gidene’ ile müzik listelerinde yer alan Feyyaz öncelikle kendisinden bahsederek, “Ben aslında bilgisayar mühendisliği mezunu olup, çocukluğundan beri müzik hayali peşinde olan ve bunun için mücadele eden biriyim. Yaklaşık 6 senedir vokalistlik deneyimim oldu halen daha devam eden bir sürecim var. 2 yıldır Ajda Pekkan ile çalışıyorum. Kendimi şanslı olanlardan görüyorum” dedi.
 
“KARİYERİME BU ŞARKIYLA ADIM ATTIM”
Söz ve müziği Onur Özdemir’e ait olan ‘Gidene’ şarkısını anlatan Feyyaz, “Aranjesini de kendisine teslim ettim. Çok yetenekli bulduğum bir arkadaşım, aynı zamanda solist de kendisi. Şarkıda ‘gidiyorsun ama nereye gidiyorsun, beni senden daha çok sevecek birini bulamazsın’ a getiriyor, bunu da atarlı bir şekilde dile getiriyor. Şarkıyı ilk dinlediğim anda çok hoşuma gitti ve bunu almalıyım, kariyerime bu şarkıyla adım atayım dedim” ifadelerini kullandı.
 
“FARK YARATMAK İSTEDİM”
Ünlü vokalist Feyyaz, şarkısına çekilen kliple ilgili olarak ise şu yorumu yaptı: “Klip için başta başka bir konsept vardı. Daha sonra yönetmen arkadaşlarımızla konuştuğumuzda daha underground bir şey yapmaya karar verdik. Biraz fark yaratmak istedim. Böyle bir klip ortaya çıktı. Kliple ilgili de çok güzel dönüşler aldım. Klipte oynayan arkadaşımın da hakkını verelim. Ben ilk adımı attım. Zaten 6 yıldır vokalistlik yaptığım için piyasanın içindeydim ama halkla buluşmak başka bir şey. Öncesinde bunun pratiği gerekiyor. Ama zamanının geldiğini düşündüm ve inşallah daha nicelerine diyelim.”
 
“HAMMADDENİZ OLMASI LAZIM”
Şarkıda sesin diğerlerinden farklı olmasının kimliği oluşturmak için avantaj olduğunu belirten Feyyaz, “Ne mutlu bana çünkü bu Allah vergisi olan bir şey. Eğitim alsanız da sesi fark ettirecek, kimliğe büründürecek olan şey. Sadece çalışarak olmuyor çünkü hammaddeniz olması lazım, şükürler olsun ki böyle algılanabiliyorsam ne mutlu bana” şeklinde anlattı.
 
“YAZ İÇİN DAHA KIPIR KIPIR ŞARKI İSTİYORUM”
Feyyaz, ileri zamanda yapacağı projelerinden bahsederek, “Şu an ilk şarkım olmasının heyecanını yaşıyorum. Biraz tadını çıkarmaya çalışıyorum ama zaman hızlı geçiyor. Bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda hem kendi sahnelerime hem de Ajda Pekkan ile çalışmalarıma devam ediyorum. İkinci şarkı için de şu anda yeni şarkılar dinliyoruz. Hangisi üstümüze yakışır diye çalışıyoruz. İkinci şarkıyı da bu doğrultuda çıkaracağız. Dinleyiciler takipte kalsın. Yaz için daha kıpır kıpır şarkı istiyorum” diyerek düşüncelerini paylaştı.
 
Gülçin AKIN