Linet, müziğin sıkıntılı günlerde en iyi destek olduğunu söyleyerek, “Müzik şifadır. Her daim, her derde devadır. İyi günde de müzikle canlanıyoruz, böyle sıkıntılı günlerde de şifa buluyoruz. Her şeyi yaşıyoruz müzikle, böyle büyülü bir şey. Onun için gerçekten böyle bir misyon için gönderildiğimizi hissediyorum ve çok mutlu oluyorum. Bugünler tabi ki atlatılacak. İnsanlar çok korkutuluyor, insanların psikolojileri bir yerde bozulacak. Bunu atlattıktan sonra psikolojimiz ne olacak, bir de bu yönü düşünmek lazım. Onun için biraz daha sakin bakalım, ev tatili gibi bakalım buna. Bu sefer de evimizde tatildeyiz. Birbirimize bağlanalım, kenetlenelim. Eski günler gibi… Ben evimi çok özlemişim. O kadar çok seyahat ediyorum, dışarılardayım. Sabah uyandığımda ‘bugün neye yetişecektim’ diye çarpıntı ile uyanıyordum çünkü bizim işimiz sadece sahneye çıkmak değil. Uzun bir süreç, sahneye gelene kadar yapılacak bin tane şey var. Dolayısıyla evimde keyif çatıyorum” diye düşüncelerini belirtti.
 
“HİÇ KİMSEDEN ÜSTÜN OLAYIM HAVASINDA DEĞİLİM”
‘Yatsın Yanıma’ şarkısı hakkında değerlendirmelerini paylaşan Linet, “Gülden Mutlu zaten çok başarılı bir çalışma çıkardı. Ben bugüne kadar cover parçalarımı çok özenle seçtim, çok özenle yorumlamaya çalıştım çünkü çok büyük yorumcuların şarkılarına cover yaptım. Sezen Aksu, Müslüm Gürses, Ajda Pekkan gibi çok önemli sanatçılardan şarkılar söyledim. Bunu insanlar çok iyi anlıyor; ben hayatımda hiç kimseden üstün olayım, daha iyi olayım havasında değilim. Ben tamamen ‘bu kadar okuyabilirim, bu da Linet’in yorumu’ gibi sundum. İnsanların birbiri ile mukayese edilmemesi gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
“AKIŞINDA GİDİYORUM HAYATIN”
“Evrenle çok iyi anlaşıyorum. İnanılmaz mucizeler yaşıyorum her an hayatımda” diyen Linet, “İstediğim her şey önüme geliyor çok şükür. Bunu hepimiz yapabiliriz. Hayatımda niyetimi bozmadım. Kötü düşünmedim, her şey kendi akışında… Evren canı gönülden istediğinde bunu zaten sana sunuyor. Hayatımı böyle geçirdim ama hiçbir şeyi planlayıp, programlamayı bilmiyorum. Akışında gidiyorum hayatın. Hayat da bana güzellikleri ile geliyor” dedi.
 
“MUHTEŞEM ŞARKILARIM ÇÖPE GİTTİ AÇIKÇASI”
Linet, 2020 yılı içerisindeki diğer planlarından da bahsederek, “Albüm yapmıyoruz artık. Tamamen dijital platformlar üzerinde cover olabilir, yeni şarkı olabilir, dört bir yandan sarıp sarmalayıp güzel bir şekilde sunulacak. Diğer taraftan gördüm ki, muhteşem şarkılarım çöpe gitti açıkçası. İki yıl önce çıkardığım bir albüm vardı. ‘Bilir Misin’ şarkısı efsane, ‘Benim Hayatım Kırmızı’, ‘İhtimaller’ efsane şarkılar. Ama kiminin klibi olmadığından, kiminin reklamı yapılmadığından görülmedi. Dinleyicilere ulaşma bölümünde çok darbe yiyoruz. ‘Bilir Misin’ şarkısını dinlemesini tavsiye ediyorum. Bugünlerde hepimiz evdeyiz ve müzikle şifalanıyoruz. O albümü lütfen dinleyin” şeklinde konuştu.
 
Gülçin AKIN