Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) üyelerinin ve çalışanlarının Doğa Koleji Çanakkale Kampüsündeki eğitim - öğretim ücretlerinden indirimli yararlanması amacıyla her iki kurum arasında eğitim sözleşmesi imzalandı.
 
Sözleşmeyi ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ile İTU Özel Çanakkale Doğa Koleji Kurucusu ve ÇASİAD Üyesi Dr.Zafer Tuna Taş imzaladı. Eğitim sözleşmesine göre ÇASİAD üyelerinin ve ÇASİAD Personelinin Çanakkale Doğa Koleji Kampüsünde yaptıracakları yeni kayıtlar için 2020 - 2021 eğitim ve öğretim dönemlerine ait güncel kayıt ücretleri üzerinden, 02.01.2020 - 31.10.2020 tarih aralığında %10 oranında eğitim indirimi sağlanacak. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran "Eğitime destek her zaman önceliğimiz olmuştur. Eğitim bireyi geliştirdiği oranda ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını da gerçekleştirdiği için güçlü bir araç olarak kabul edilmektedir. Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımız için ÇASİAD olarak eğitime her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi. Taraflar sözleşme sonrası hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 
Sözleşmenin akabinde aynı zamanda Çocuk Sağlığı ve Hastalıları Uzmanı olan Dr.Zafer Tuna Taş  Corona Virüsü hakkında önlemler ve doğru bilinen yanlışlar konusunda önemli uyarılarda ve bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan uyarıları ve bilgilendirmeleri dikkatle dinleyen ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Zafer Tuna Taş'a teşekkür etti.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi