Troia Veteran Masa Tenisi Topluluğu, Dardanos’da bulunan Frida Restoran’da buluşarak aylık yemek toplantısını düzenledi. Sporseverler yemekte düzenleyecekleri turnuvalara dair görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca geçtiğimiz aylarda düzenledikleri Masa Tenisi Lig’lerini düzenleyerek, çekişmeli maçlara ev sahipliği yaptılar.
 
İZVET VETERAN TURNUVASI’NA KATILDILAR
İZVET Veteran Turnuvası’na iki takım halinde katılarak Çanakkale Kepez’i temsil eden Troia Veteran Masa Tenisi Topluluğu, 1.ligde ve 2.ligde gruplarında üç galibiyet bir mağlubiyet alarak ikinci sırayı elde etti. Çekişmeli geçen maçlarda başarılı olan sporcuların yoğun katılımı ile renklenen turnuvanın ödül töreninde duygusal anlar yaşandı.
1.lig sıralaması şu şekilde; birinci Erdem Çetintaş, ikinci Anıl Taşdelen, üçüncü Murat Şimşek
2.lig sıralaması ise; birinci Kerem Sümer, ikinci Abdullah Elkoyun, üçüncü Ali Camuz
 
GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI
Masa Tenisi Federasyonu Çanakkale Temsilcisi olarak görevlendirilen Tekin Aygören ise bu yeni görevi sebebi ile Troia Veteran Masa Tenisi Topluluğu’nun yönetiminden ayrılarak yerini topluluk üyesi Alparslan Sürücü’ye bıraktı. Devir teslim töreninde topluluk Aygören’e plaket takdim etti.
Tekin Aygören, devir teslimde yaptığı konuşmada, “Federasyon temsilcisi olmanın Çanakkale ve Kepez de masa tenisi sporu açısından bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Her türlü masa tenisi faaliyetine destek vereceğim. Her ay bir turnuva ya da etkinlik düzelemeye çalışacak ve düzenlenen etkinliklerin resim ve bilgilerini İTTF’e göndereceğim” diyerek, amaçlarının sadece Türkiye de değil, dünya da farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.
 
Troia Veteran Masa Tenisi Topluluğu, ayrıca her sene düzenledikleri 18 Mart Turnuvası’nı gerçekleştireceklerini ve 5 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü’nde ise aynı zamanda Avukatlar Haftası olması sebebi ile Çanakkale Barosu ile bir turnuva düzenleyeceklerinin müjdesini de verdi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN