Üniversitenin aktif öğrenci topluluklarından biri olan ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu, Tük Kadınlar Birliği ve Lions Kulübün tarafından düzenlenen sergilere katılarak kadınlara destek oldular.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin halka açılan penceresi olan ve Üniversitenin en aktif topluluklarından biri olan Halkla İlişkiler Topluluğu, Akademik Danışmanları Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram ve Topluluk Başkanı Batıhan Alay ile birlikte kentin kadınları tarafında düzenlenen iki ayrı etkinliğe katılım göstererek destek oldular.  Topluluk üyeleri  ilk olarak Lions Kulüp tarafından düzenlenen Cumhuriyetin Başarılı Kadınları resim sergisine katıldı. Burada sergiyi düzenleyenlerle bir müddet sohbet eden öğrenciler daha sonra sergiyi gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Topluluk üyelerinin ikinci durağı ise  Türk Kadınlar Birliği tarafından Türkan Saylan Sosyal Tesislerinden açtığı kermes oldu. Öğrenciler burada kadınların üretimleri ile ilgili bilgi alıp, kadınların düzenleyeceği etkinliklere gençler olarak her zaman katkı sunacaklarını belirttiler.
 


Kaynak: Haber Merkezi