Sözleri Tuğçe Hazar’a ait olan ‘Hep Sen’ isimli single çalışması müzik listelerinde yerini aldı. Şarkının müziğini ise Tuğçe Hazar, Hasan Sarıçelik ile beraber ortaya çıkardı. Klibiyle dikkatleri üzerine çeken şarkının yönetmenliğini ise Ozan Gülümser üstleniyor. Kendisi hakkında bilgi veren Hazar, “Müziğe küçük yaşlarda başladım. Annem ve babam müzikle uğraşan insanlardı, evde birçok enstrüman var. Bizi de küçük yaşlarda tanıştırmış oldular. Sahneler almaya başladım, bireysel kendim çalıştım. Ardından ajanslarla çalıştım ve yavaş yavaş işi profesyonelliğe doğru taşıdım” dedi.
 
“ŞİZOFRENİK BİR AŞK OLSUN DEDİM”
Tuğçe Hazar, “Şarkının aranjörlüğünü uzun yıllardır dostum da olan Hasan Sarıçelik yaptı. Umarım izleyenler de dinleyenler de memnun kalmışlardır. Birçok tarzın iç içe girdiği bir şarkı oldu. Deephouse ile başlıyor pop ritimlerine geçiyor. Klipte anlatmak istediğimiz, bir aşkı ele aldım ama klasik veya platonik bir aşkı işlemek istemedim. Şizofrenik bir aşk olsun dedim. Kendi iç dünyasında yarattığı bir adama aşık olan bir kadın anlatılıyor aslında. Onu anlatmaya çalıştım. Orada beni kaçıran adamlar aslında beni gerçek hayata döndürmeye çalışan unsurlar ve ben kendi gerçeğe dönmek istemiyorum. Onu da televizyonla anlatmak istedik” diyerek klibin hikâyesini anlattı.
 
MAYIS AYININ SONUNDA İKİNCİ SINGLE GELİYOR
“İkinci single’ım da geliyor” diyen Hazar, “O da Mayıs ayının sonunda çıkacak. Hareketli bir yaz parçası olacak. Dinleyiciler beni sosyal medya adreslerimden takip edebilirler. Gelişmeleri oradan da paylaşacağım. Enerjik biriyim ve dans etmeyi seviyorum. Bu yüzden kıpır kıpır şarkılar hoşuma gidiyor ama ilerleyen zamanlarda tabi ki slow müzikler de gelecek” diyerek projelerini anlattı.
 
Gülçin AKIN