Çanakkale’ye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan 32 milyon TL’lik yatırımın protokolünün imzalanması amacıyla ilçe belediyeleri Ankara’ya ziyarette bulundu. Ankara dönüşünde yatırımlar hakkında açıklamada bulunan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, dört adet cep basketbol sahasını onayını aldıklarının müjdesini verdi.
 
Ankara ziyareti sonrasında gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmak için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Geyikli’miz, Çanakkale’miz için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spor tesisleriyle ilgili yatırım programında protokol imza töreni vardı. Bizde Geyikli olarak şükürler olsun payımıza düşeni aldık. FIFA standartlarında bir futbol sahamız zaten programdaydı, o yapılmıştı. Eski halı sahamız var yanında burayı da yaptıralım dedik. Geyikli’mize güzel bir halı saha yapıyoruz. Ayrıca 4 adet cep basketbol sahasının onayını aldık. Geyikli’miz için mücadele veriyoruz.  Şuan futbol sahamız bitmiş durumda. Halı sahamızı da onaylattık, yapıyoruz. Geyiklispor’u faaliyete geçirdik. Gençlerimiz orada çok güzel sporlarını yapacaklar, hem halı sahada, hem FIFA standartlarında yapılan futbol sahamızda maçlarına devam edecekler” dedi.
 
“TERMAL SU KUYUMUZU KURACAĞIZ”
Oruçoğlu, bölgedeki diğer yatırımlara da dikkat çekerek, “Göreve başladığımızdan bu yana vaat ettiğimiz projelerin yüzde 80’i onaylandı. Hızla yapımına başladık. En önemli projemiz doğalgazdı. Doğalgazı 2020 sonunda başlatıyoruz. Termal su ruhsatımızı aldık. Termal su kuyumuzu kuracağız. Geyikli’miz için söz verdik. Geçen yıl bu zamanlar seçim vaktiydi. Geziyorduk. Bu yapacağız, şunu yapacağız diye anlatıyorduk. Gerçekten Allah biliyor uğraşıyoruz. Şahsı işleri bıraktık, tamamen memleket işine odaklandık. Üzerimize düşen görevleri ekibimizle beraber yapıyoruz. Memlekete  her bir çivi çakandan Allah razı olsun.  Bu arada Geyikli’de güzel bir veteriner hekimlik birimi kurduk. Can dostlarımızla ilgili bir klinik yaptık. Orada kedilerimiz, köpeklerimiz  kısırlaşma, kuduzla mücadele gibi çalışmalar yapılıyor. Zaten  2-3 ay öncesinden mamalar almıştık bu hayvanları bakıyoruz. Ama 1-2 hafta önce talihsiz bir olay yaşadık kedi-köpek zehirlenmesiyle ilgili. Onu da telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Gülçin AKIN